JOCURI PUZZLE - PAT SI STAN

Descriere Joc:

Jocul PAT SI STAN face parte din categoria JOCURI PUZZLE si a fost jucat de 188 ori. Pat si Stan este un joc online gratuit de puzzle oferit de siteul de jocuri www.jocuripoki.ro unde va trebui sa il ajuti atat pe Pat cat si pe Stan sa castige cat mai multe punctaje. Aici ai o multime de oportunitati pentru a te putea bucura de jocul nostru si vei gasi o multime de provocari daca rezolvi corect puzzleul intr-un timp scurt. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri gratis pat si stan, jocuri online pat si stan, jocuri noi pat si stan, pat si stan online, pat si stan jocuri gratis, pat si stan jocuri gratuite, pat si stan online gratis, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

PAT SI STAN a fost adugat in data de: si este al 3134-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI PUZZLE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE