JOCURI PUZZLE - SIRENELE INSULEI MAKO

Descriere Joc:

Jocul SIRENELE INSULEI MAKO face parte din categoria JOCURI PUZZLE si a fost jucat de 161 ori. Sirenele insulei Mako este un joc online gratuit oferit de siteul de jocuri www.jocuripoki.ro unde vei putea sa rezolvi o multime de puzzle-uri cu sirenele dragute din acesta. Trebuie sa rezolvi misterul acestui puzzle cat mai rapid si vei avea oportunitatea sa inscrii un punctaj foarte bun in functie de intensitatea gandirii si rapiditatea acesteia in jocul cu puzzle si sirenele din Mako. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu sirene, jocuri sirenele mako, jocuri gratis sirenele mako, jocuri noi sirenele mako, jocuri online sirenele mako, sirenele mako online, sirenele mako fete, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

SIRENELE INSULEI MAKO a fost adugat in data de: si este al 3135-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI PUZZLE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE