JOCURI INDEMANARE - FLAPPY BUNICA

Descriere Joc:

Jocul FLAPPY BUNICA face parte din categoria JOCURI INDEMANARE si a fost jucat de 193 ori. Flappy Bunica este un joc amuzant dar totodata interesant, de indemanare, unde trebuie sa treci cu aceasta bunicuta printre obstacolele prezente in jocul nostrul. Asadar tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti controlezi caracterul sa treaca mereu cu succes pe sub aceste obstacole si vei avea oportunitatea sa ajungi cat mai departe in joc si in nivelele acestuia. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri noi flappy, jocuri gratis flappy, flappy jocuri online, jocuri online flappy, flappy online, flappy gratuit, jocuri noi flappy, jocuri cu flappy, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

FLAPPY BUNICA a fost adugat in data de: si este al 3138-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI INDEMANARE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE