JOCURI ANIMALE - FLAPPY PAROT

Descriere Joc:

Jocul FLAPPY PAROT face parte din categoria JOCURI ANIMALE si a fost jucat de 111 ori. Flappy Parot este un joc amuzant si dragut de zbor printre obstacole gasit pe siteul de jocuri online www.jocuripoki.ro unde va trebui sa folosesti cat mai bine indemanarea avuta pentru a castiga. Demonstreaza ca poti sa castigi alaturi de acest papaga si ca ai indemanarea necesara trecerii pe sub fiecare dintre aceste obstacole pe care le intalnesti pe parcursul jocului. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu papagali, jocuri online papagali, jocuri noi papagali, jocuri gratis papagali, papagali online, papagali jocuri noi, papagali jocuri online, papagali jocuri gratis, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

FLAPPY PAROT a fost adugat in data de: si este al 3139-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI ANIMALE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE