JOCURI BUBBLE - MONSTER BLUSTER 2

Descriere Joc:

Jocul MONSTER BLUSTER 2 face parte din categoria JOCURI BUBBLE si a fost jucat de 101 ori. Monster Bluster 2 este un joc interesant daruit de siteul online de jocuri www.jocuripoki.ro Aici trebuie sa incerci sa iti ajuti caracterele sa indeplineasca misiunile si obiectivele din fiecare nivel pentru a putea parcurge fiecare nivel din joc fara probleme. Incearca sa oferi un ajutor cat mai bun monstruletilor si vei castiga punctajul dorit. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri monstruleti, jocuri gratis monstruleti, jocuri noi monstruleti, jocuri online monstruleti, monstruleti online, jocuri bucatarie, jocuri de bucatarie, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

MONSTER BLUSTER 2 a fost adugat in data de: si este al 3140-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI BUBBLE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE