JOCURI MEMORIE - MONSTER BLUSTER MEMORIE

Descriere Joc:

Jocul MONSTER BLUSTER MEMORIE face parte din categoria JOCURI MEMORIE si a fost jucat de 103 ori. Monster Bluster memorie este un joc interesant de memorie vizuala gasit si putand fi jucat online pe siteul de jocuri www.jocuripoki.ro Aici tu trebuie sa gasesti perechea fiecarei carti ascunse si vei putea trece de la un nivel la celalalt fara probleme. Trebuie sa demonstrezi ca te pricepi sa joci alaturi de noi in acest joc si astfel vei putea castiga punctajele dorite. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: monster bluster, monster bluster online, jocuri monster bluster, jocuri noi monster bluster, jocuri gratis monster bluster, jocuri online monster bluster, monster bluster gratis, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

MONSTER BLUSTER MEMORIE a fost adugat in data de: si este al 3141-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI MEMORIE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE