JOCURI INDEMANARE - FLAPPY ALBINUTA

Descriere Joc:

Jocul FLAPPY ALBINUTA face parte din categoria JOCURI INDEMANARE si a fost jucat de 177 ori. Flappy albinuta este un joc nou de indemanare cu obstacole, oferit de siteul de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa iti utilizezi cat mai bine indemanarea pentru a trece peste fiecare obstacol. Demonstreaza ca te pricepi in acest joc si vei putea sa castigi o multime de puncte impreuna cu albinuta cea harnica si talentata la zbor. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri flappy, jocuri noi flappy, jocuri indemanare flappy, jocuri gratis flappy, jocuri online flappy, flappy online, flappy games, flappy games free, free flappy games, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul sau tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

FLAPPY ALBINUTA a fost adugat in data de: si este al 3148-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI INDEMANARE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE