JOCURI INDEMANARE - GASESTE TOALETA

Descriere Joc:

Jocul GASESTE TOALETA face parte din categoria JOCURI INDEMANARE si a fost jucat de 286 ori. Gaseste toaleta este un joc nou, amuzant dar totodata interesant in care trebuie sa gasesti toaleta cat mai rapid posibil. Condu-ti astfel personajul cat mai bine pentru a castiga punctaje si totodata incearca sa castigi un punctaj bun. Va trebui sa depistezi in fiecare nivel unde este asezata toaleta si astfel iti vei ajuta personajul din joc. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri amuzante, jocuri noi toaleta, jocuri toaleta, jocuri de toaleta, jocuri gratis amuzante, jocuri amuzante noi, jocuri online amuzante, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

GASESTE TOALETA a fost adugat in data de: si este al 3149-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI INDEMANARE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE