JOCURI CARTOON NETWORK - MORDECAI SI RIGBY PE SKATE

Descriere Joc:

Jocul MORDECAI SI RIGBY PE SKATE face parte din categoria JOCURI CARTOON NETWORK si a fost jucat de 155 ori. Mordecai si rigby pe skate este un joc de indemanare, sportiv, plin de adrenalina, intens si potrivit pentru fiecare pasionat de desene animate de pe cartoon network, cat si pentru cei care adora skateboardul. Aici tu trebuie sa ii ajuti pe Mordecai si rigby sa se dea cu skate-ul prin orasul plin de obstacole si totodata sa ii ajuti pe acestia sa nu se raneasca in noua lor aventura. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu mordecai si rigby, jocuri noi mordecai si rigby, jocuri online mordecai si rigby, mordecai si rigby online, mordecai si rigby gratis, mordecai si rigby jocuri, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

MORDECAI SI RIGBY PE SKATE a fost adugat in data de: si este al 3151-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI CARTOON NETWORK. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE