JOCURI PUZZLE - RAPUNZEL PUZZLE

Descriere Joc:

Jocul RAPUNZEL PUZZLE face parte din categoria JOCURI PUZZLE si a fost jucat de 112 ori. Rapunzel puzzle este un joc gratuit online oferit de siteul de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa demonstrezi ca stii sa rezolvi un puzzle online cu rapunzel intr-un timp bun. Asadar, aranjeaza piesele si formeaza imaginea lui Rapunzel completa, intr-un timp scurt pentru a castiga in acest joc online. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu rapunzel, jocuri noi rapunzel, jocuri gratis rapunzel, rapunzel online, rapunzel gratis, rapunzel jocuri, rapunzel puzzle gratis, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

RAPUNZEL PUZZLE a fost adugat in data de: si este al 3152-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI PUZZLE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE