JOCURI MARIO - MARIO SI PRINTESA

Descriere Joc:

Jocul MARIO SI PRINTESA face parte din categoria JOCURI MARIO si a fost jucat de 95 ori. Mario si printesa este un joc nou online de indemanare, cu deosebitul si frumosul Mario, oferit de siteul de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa folosesti asadar curajul pe care il are Mario pentru a putea salva printesa. Treci peste aventuri si pericole in acest joc impreuna cu Mario si dovedeste printesei ca o iubesti salvand-o. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri mario, jocuri noi mario, jocuri gratis mario, mario online, mario jocuri gratuite, jocuri online mario, jocuri noi cu mario, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouseul si tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

MARIO SI PRINTESA a fost adugat in data de: si este al 3153-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI MARIO. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE