JOCURI AVENTURA - ALBA CA ZAPADA SALVEAZA PITICII

Descriere Joc:

Jocul ALBA CA ZAPADA SALVEAZA PITICII face parte din categoria JOCURI AVENTURA si a fost jucat de 44 ori. Alba ca zapada salveaza piticii este un joc gratis cu Alba ca zapada, oferit de siteul de jocuri www.jocuripoki.ro unde tu trebuie sa ii oferi acesteia ajutor si indemanare pentru a avea curajul sa salveze fiecare pitic. Trebuie sa iti utilizezi cat mai bine indemanarea pentru a putea castiga punctaje importante. Ai grija de Alba ca zapada si salveaza piticii in acest joc online nou. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu alba ca zapada, jocuri noi alba ca zapada, jocuri gratis alba ca zapada, jocuri online alba ca zapada, alba ca zapada online, alba ca zapada gratis, alba ca zapada jocuri, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

ALBA CA ZAPADA SALVEAZA PITICII a fost adugat in data de: si este al 3154-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI AVENTURA. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE