JOCURI INDEMANARE - CERUL

Descriere Joc:

Jocul CERUL face parte din categoria JOCURI INDEMANARE si a fost jucat de 182 ori. Cerul este un joc nou incredibil de interesant,unic pentru acest gen, oferit de siteul de jocuri www.jocuripoki.ro unde tu te poti bucura de cat mai multe puncte daca vei avea indeajuns de multa indemanare pentru a putea trece de provocarile sale. Trebuie sa castigi un punctaj bun si astfel vei putea sa ai cat mai multe puncte pentru a trece de la un nivel la altul. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cer, jocuri cu cer, jocuri gratis cer, jocuri noi cer, jocuri online cer, cer online, jocuri cu cerul, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

CERUL a fost adugat in data de: si este al 3155-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI INDEMANARE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE