JOCURI ANIMALE - POU 2

Descriere Joc:

Jocul POU 2 face parte din categoria JOCURI ANIMALE si a fost jucat de 174 ori. Pou 2 este un joculet nou cu Pou, fiind a doua versiune a clasicului Pou, oferit de siteul online www.jocuripoki.ro unde trebuie sa ai grija de acest nou Pou. Demonstreaza ca poti sa castigi avand cat mai mare grija de Pou si facand tot felul de lucruri interesante cu acesta in jocul nostru si vei ajunge cunoscut si indragit de fiecare Pou. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri pou, jocuri cu pou, jocuri noi pou, jocuri gratis pou, pou online, pou jocuri, pou gratis, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

POU 2 a fost adugat in data de: si este al 3156-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI ANIMALE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE