JOCURI SPORT - PURCELUSA PEPA SPORTIVA

Descriere Joc:

Jocul PURCELUSA PEPA SPORTIVA face parte din categoria JOCURI SPORT si a fost jucat de 111 ori. Purcelusa Pepa sportiva este un joc online gratis de sport, oferit de siteul online de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa demonstrezi ca stii juca cat mai bine bowling. Demonstreaza ca poti sa castigi foarte bine, in fiecare moment, si vei putea invinge fiecare adversar. Castiga foarte bine fiecare partida de bowling pe care o vei juca alaturi de pepa. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu pepa, jocuri noi pepa, jocuri gratis pepa, jocuri online pepa, pepa online, pepa jocuri, pepa jocuri online, jocuri gratis pepa, pepa online gratis, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

PURCELUSA PEPA SPORTIVA a fost adugat in data de: si este al 3159-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI SPORT. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE