JOCURI INDEMANARE - LICEUL MONSTRILOR

Descriere Joc:

Jocul LICEUL MONSTRILOR face parte din categoria JOCURI INDEMANARE si a fost jucat de 126 ori. Liceul Monstrilor este un joc nou cu diamante si monstrii, oferit de siteul de jocuri online www.jocuripoki.ro unde tu trebuie sa unesti fiecare element de aceeasi dimensiune si culoare pentru a il face mai apoi sa dispara. Incearca deci sa gasesti punctul comun la fiecare tragere, si vei demonstra ca te pricepi sa treci peste acest liceu monstruos. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu liceu, jocuri liceul monstrilor, jocuri noi liceul monstrilor, jocuri noi liceul monstrilor, jocuri online liceul monstrilor, liceul monstrilor online, liceul monstrilor gratis, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

LICEUL MONSTRILOR a fost adugat in data de: si este al 3160-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI INDEMANARE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE