JOCURI PUZZLE - TATONKA PUZZLE

Descriere Joc:

Jocul TATONKA PUZZLE face parte din categoria JOCURI PUZZLE si a fost jucat de 111 ori. Tatonka puzzle este un joc nou online gratuit de tipul puzzle, gasit online pe siteul de jocuri www.jocuripoki.ro unde tu trebuie sa pui cap la cap fiecare piesa pentru a putea castiga. Demonstreaza ca poti sa primesti cat mai multe puncte in acest joc si astfel vei putea castiga. Trebuie sa rezolvi fiecare puzzle intr-un timp scurt pentru castig mai mare. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu tatonka, jocuri noi tatonka, jocuri gratis tatonka, jocuri online tatonka, tatonka online, tatonka jocuri, jocuri gratis cu tatonka, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

TATONKA PUZZLE a fost adugat in data de: si este al 3161-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI PUZZLE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE