JOCURI PUZZLE - YAKARI PUZZLE

Descriere Joc:

Jocul YAKARI PUZZLE face parte din categoria JOCURI PUZZLE si a fost jucat de 126 ori. Yakari puzzle este un joc nou de logica cu puzzle online, oferit de siteul de jocuri www.jocuripoki.ro unde castigi puncte daca rezolvi puzzle-urile cu Yakari, micul calaret indian. Asadar, aici ai ocazia sa primesti punctaje mari pentru cat de eficienta este gandirea ta si totodata pentru rapiditatea cu care esti in stare sa rezolvi fiecare puzzle din jocul yakari. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri yakari, jocuri noi yakari, jocuri gratis yakari, jocuri online yakari, yakari online, yakari jocuri noi, yakari jocuri gratis, yakari jocuri online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

YAKARI PUZZLE a fost adugat in data de: si este al 3162-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI PUZZLE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE