JOCURI ANIMALE - MICI MEI PONEI 9

Descriere Joc:

Jocul MICI MEI PONEI 9 face parte din categoria JOCURI ANIMALE si a fost jucat de 112 ori. Mici mei ponei 9 este un joc nou deosebit, cu ponei,oferit de siteul de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa castigi un punctaj mare de fiecare data. Aici tu trebuie sa iti ajuti poneii sa castige punctaj mare, si sa le oferi tot avantajul avut pentru ca ei sa se bucure de compania ta. Trebuie sa ai grija de ei la prezentarea aceasta de moda, si sa ii ajuti cu fiecare element. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu my little pony, my little pony online, my little pony jocuri, my little pony games, my little pony free, my little pony new games, my little pony online games, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

MICI MEI PONEI 9 a fost adugat in data de: si este al 3163-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI ANIMALE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE