ACTIUNE - IMPUSCAREA BULELOR

Descriere Joc:

Jocul IMPUSCAREA BULELOR face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 110 ori. Impuscarea bulelor este un joc intens de indemanare si totodata de actiune, unde tu trebuie sa castigi un punctaj mare daca vei impusca bulele de acelasi fel la timp. Foloseste cat mai bine toate bulele ce vor aparea in arma ta si incearca sa castigi cat mai multe nivele. Vei putea sa te bucuri de un punctaj bun daca vei scoate din joc fiecare tip de bula in timp util. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu bule, jocuri noi bule, jocuri online bule, jocuri grati bule, bule online, bule gratis, bule jocuri noi, bule jocuri actiune, bubbles games, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

IMPUSCAREA BULELOR a fost adugat in data de: si este al 3165-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE