JOCURI PUZZLE - PUZZLEUL FRUCTELOR

Descriere Joc:

Jocul PUZZLEUL FRUCTELOR face parte din categoria JOCURI PUZZLE si a fost jucat de 136 ori. Puzzleul fructelor este un joc nou online de indemanare unde tu trebuie sa castigi la fiecare minut un punctaj bun rezolvand cat mi multe puzzle-uri cu fructe din joc. Demonstreaza ca ai o indemanare unica si vei castiga un punctaj foarte bun, si vei putea sa iti demonstrezi cat mai bine indemanarea care te caracterizeaza si pe care o ai in ceea ce priveste jocurile de logica si de indemanare cu puzzle. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri indemanare puzzle, jocuri fructe puzzle, jocuri online puzzle, jocuri fructe online, jocuri noi fructe, jocuri cu fructe gratis, jocuri cu fructe noi, jocuri noi cu fructe, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

PUZZLEUL FRUCTELOR a fost adugat in data de: si este al 3168-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI PUZZLE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE