JOCURI VIOLETTA - VIOLETTA DISNEY 2

Descriere Joc:

Jocul VIOLETTA DISNEY 2 face parte din categoria JOCURI VIOLETTA si a fost jucat de 129 ori. Violetta disney 2 este un joc gratuit oferit de siteul de jocuri www.jocuripoki.ro in parteneriat cu disney, pentru a iti aduce o distractie unica alaturi de Violeta. Foloseste toate obiectele pe care le ai in joc pentru a putea castiga un punctaj important in fiecare moment pe care il vei petrece alaturi de Violetta cea draguta si amuzanta. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu violeta, jocuri online violeta, jocuri noi violeta, jocuri gratis violeta, violeta jocuri, violeta jocuri online, violeta gratuit, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

VIOLETTA DISNEY 2 a fost adugat in data de: si este al 3173-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI VIOLETTA. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE