JOCURI PRINTESE - POLLY POCKET 4

Descriere Joc:

Jocul POLLY POCKET 4 face parte din categoria JOCURI PRINTESE si a fost jucat de 112 ori. Polly Pocket 4 este jocul online care va continua seria jocurilor cu Polly Pocket si unde tu trebuie sa iti folosesti cat mai bine indemanarea pentru a castiga. Ai grija ca Polly Pocket sa se simta bine alaturi de tine si incearca sa indeplinesti fiecare misiune online pe care o ai in acest joc si vei putea sa te bucuri de acesta impreuna cu noi in fiecare clipa. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu polly pocket, jocuri online polly pocket, jocuri gratis polly pocket, jocuri noi polly pocket, polly pocket online, polly pocket gratis, polly pocket jocuri, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

POLLY POCKET 4 a fost adugat in data de: si este al 3175-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI PRINTESE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE