JOCURI POMPIERI - INFERNO IMPUSCATURI

Descriere Joc:

Jocul INFERNO IMPUSCATURI face parte din categoria JOCURI POMPIERI si a fost jucat de 146 ori. Inferno impuscaturi este un joc gratuit pe care-l poti incerca aici pe site-ul nostru de jocuri romanesti online www.jocuripoki.ro si unde vei putea sa impusti multi inaimici pentru a invinge.Trebuie sa te pricepi foarte bine la jocurile cu impuscaturi pentru a lua un punctaj cat mai mare in acest joc si deci va trebui sa inveti cat mai bine sa tragi cu toate armele din dotare in acest joc fantastic cu impuscaturi si actiune. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri impuscaturi, shooter games, juegos de acción, jeux de tir, shooter-spiele, shooter speletjies, xogos de tiro, cluichi shooter, skytta leikir, giochi sparatutto, permainan penembak, shooter spel, shooter oyunlari, atici oyunlar, shooter jokoak, jocuri impuscaturi online, jocuri impuscaturi gratis, jocuri impuscaturi 2015, jocuri impuscaturi 2016, jocuri impuscaturi noi, jocuri impuscaturi pc, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca sau tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

INFERNO IMPUSCATURI a fost adugat in data de: si este al 3329-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI POMPIERI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE