JOCURI POMPIERI - MAGIRUS IN FLACARI

Descriere Joc:

Jocul MAGIRUS IN FLACARI face parte din categoria JOCURI POMPIERI si a fost jucat de 127 ori. Magirus in flacari este un joc nou online gratuit pe care va trebui sa il joci aici pe site-ul de jocuri www.jocuripoki.ro si unde vei avea ocazia sa conduci un adevarat camion de curse incredibil de mare.Va trebui sa demonstrezi ca esti un bun conducator si astfel vei putea sa treci de orice obstacol intalnit pe acest joc de curse cu camioane in care tu trebuie sa fi un iscusit conducator si un extraordinar pilot. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri curse, jocuri curse noi, jocuri curse gratis, jocuri curse online, jocuri curse 2015, jocuri de curse, jocuri noi curse, jocuri cu curse, mobile racing games, racing games, racing games 2015, racing games for free, android racing games, online racing games, best racing games, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a castiga sau tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

MAGIRUS IN FLACARI a fost adugat in data de: si este al 3330-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI POMPIERI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE