JOCURI POMPIERI - MASINA DE FOCURI

Descriere Joc:

Jocul MASINA DE FOCURI face parte din categoria JOCURI POMPIERI si a fost jucat de 141 ori. Masina de focuri este un joc nou interesant pe care il poti juca aici pe site-ul gratis de jocuri romanesti www.jocuripoki.ro unde va trebui sa ai grija mare de masina de foc.Trebuie sa iti folosesti indemanarea pe care o dobandesti in timp pentru a face acest lucru si astfel o vei putea conduce.Vei putea sa castigi o multime de puncte in acest fel si le vei putea folosi pentru a castiga in acest joc deosebit de interesant. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: racing games, mobile racing games, free racing games, new racing games, online racing games, 2015 racing games, racing games 2016, jocuri de curse, jocuri de curse gratis, jocuri de curse noi, jocuri de curse 2016, jocuri de curse gratuite, jocuri de curse online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca sau tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

MASINA DE FOCURI a fost adugat in data de: si este al 3331-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI POMPIERI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE