JOCURI POMPIERI - POMPIERII LA TRAMBULINA

Descriere Joc:

Jocul POMPIERII LA TRAMBULINA face parte din categoria JOCURI POMPIERI si a fost jucat de 141 ori. Pompierii la trambulina este un joc unic cu pompieri pe care trebuie sa il incerci aici pe site-ul online de jocuri www.jocuripoki.ro si unde va trebui sa demonstrezi ca te pricepi sa treci foarte bine de trambulina care iti va sta in cale ca si pompier.Trebuie sa sari cat mai departe in acest joc online gratuit si astfel vei putea obtine un punctaj bun si insemanat care sa te ajute sa devii numarul unu in clasamentul general al jocului. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: firefighter games, free firefighter games, new firefighter games, online firefighter games, mobile firefighter games, pc firefighter games, firefighter games 2016, jocuri pompieri, jocuri pompieri gratis, jocuri pompieri noi, jocuri pompieri online, jocuri pompieri 2016, jocuri cu pompieri, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca sau tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

POMPIERII LA TRAMBULINA a fost adugat in data de: si este al 3335-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI POMPIERI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE