JOCURI POMPIERI - POMPIERII LA DATORIE

Descriere Joc:

Jocul POMPIERII LA DATORIE face parte din categoria JOCURI POMPIERI si a fost jucat de 127 ori. Pompierii la datorie este un joc gratis cu pompieri in care trebuie sa joci alaturi de ei pentru a putea sa treci de toate obstacolele intalnite.Trebuie sa ai grija sa ajungi la timp la locul primejdiei pentru a ii ajuta pe cei aflati in pericol de moarte.Va trebui sa iti infrunti temerile si totodata sa iti demonstrezi curajul in acest joc online cu pompieri pentru a lua cel mai bun punctaj dintre toti jucatorii jocului. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri pompieri, jocuri cu pompier, jocuri online pompieri, jocuri pompieri online, jocuri cu pompieri, jocuri gratis cu pompieri, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca sau tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

POMPIERII LA DATORIE a fost adugat in data de: si este al 3337-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI POMPIERI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE