JOCURI POMPIERI - POMPIERII IN ACTIUNE

Descriere Joc:

Jocul POMPIERII IN ACTIUNE face parte din categoria JOCURI POMPIERI si a fost jucat de 141 ori. Pompierii in actiune este un joc interesant ,captivant cu pompieri pe care ti-l recomanda site-ul de jocuri romanesti www.jocuripoki.ro si unde vei putea sa devii cu adevarat un erou care se lupta zlnic cu focul pentru a-i mentine pe cielalti in siguranta.Trebuie sa demonstrezi ca te pricepi cu adevarat la aceasta aventura captivanta si desigur ca va trebui sa iti infrunti temerile pentru a putea castiga punctaje mari ori de cate ori vei juca acest joc. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri pompieri, jocuri cu pompieri, pompieri, pompieri online, jocuri aventura, jocuri online pompieri, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

POMPIERII IN ACTIUNE a fost adugat in data de: si este al 3338-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI POMPIERI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE