JOCURI POMPIERI - POMPIERII IN PATRULA

Descriere Joc:

Jocul POMPIERII IN PATRULA face parte din categoria JOCURI POMPIERI si a fost jucat de 155 ori. Pompierii in patrula este un joc superb cu pompieri cu aventuri si cu provocari incredibile pline de actiune si adrenalina in care te poti juca cu acestia si poti obtine o multime de puncte pentru a ajunge pe un loc cat mai favorabil in acest joc.Trebuie sa te folosesti cat mai mult de curajul tau deosebit si astfel vei putea sa treci cat mai bine de provocare suprema in care vei putea sa treci de toate acestea si te vei bucura de atmosfera unica a jocului. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri pompieri, jocuri cu pompieri, jocuri online pompieri, jocuri cu pompieri online, pompieri, pompieri online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca si tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

POMPIERII IN PATRULA a fost adugat in data de: si este al 3340-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI POMPIERI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE