JOCURI ALBA CA ZAPADA - ALBA CA ZAPADA SI CEI 7 PITICI

Descriere Joc:

Jocul ALBA CA ZAPADA SI CEI 7 PITICI face parte din categoria JOCURI ALBA CA ZAPADA si a fost jucat de 162 ori. Alba ca zapada si cei 7 pitici este un joc de tipul puzzle pe care il vei putea juca aici online pe site-ul nostru de jocuri www.jocuripoki.ro si desigur unde vei putea sa ii ajuti pe fiecare dintre aceste dragalase fiinte sa isi rezolve puzzle-ul caracteristic.Va trebui sa iti demonstrezi in cele din urma indemanarea si logica imbatabila la acest gen de jocuri de tipul puzzle pentru a putea sa creezi cat mai multe puzzle-uri solutionate. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: alba ca zapada, alba ca zapada online, snow white, snow white 2016, jocuri alba ca zapada, jocuri cu alba ca zapada, jocuri alaba ca zapada, alba ca zapada 2016, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

ALBA CA ZAPADA SI CEI 7 PITICI a fost adugat in data de: si este al 3341-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI ALBA CA ZAPADA. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE