JOCURI POMPIERI - POMPIERII SALVATORI

Descriere Joc:

Jocul POMPIERII SALVATORI face parte din categoria JOCURI POMPIERI si a fost jucat de 148 ori. Pompierii salvatori este un joc gratuit online superb cu pompieri,gasit in exclusivitate pe site-ul online de jocuri www.jocuripoki.ro unde va trebui sa iti folosesti inteligenta,gandirea si indemanarea cat si mai ales curajul pentru a deveni pompier.Trebuie sa ii ajuti pe cei aflati in nevoie si astfel vei putea sa salvezi vieti nenumarate in acest joc cu pompieri extraordinar de bine conceput ,special pentru cei ca tine. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu pompieri, pompieri gratis, pompieri online, jocuri noi pompieri, jocuri cu pompieri online, jocuri actiune online, jocuri noi cu pompieri, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

POMPIERII SALVATORI a fost adugat in data de: si este al 3342-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI POMPIERI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE