JOCURI POMPIERI - POMPIERII

Descriere Joc:

Jocul POMPIERII face parte din categoria JOCURI POMPIERI si a fost jucat de 201 ori. Pompierii este un joc unic ,interesant si captivant de indemanare si actiune cu eroi salvatori adevarati,pompieri,pe care il vei putea incerca gratis in orice moment aici pe site-ul romanesc www.jocuripoki.ro unde vei putea incerca sa salvezi majoritatea oamenilor care se afla in pericol.Trebuie sa opresti bombele si desigur focul ce ar putea fi declansat de acestea inainte ca acesta sa ia proportii si sa nu mai poata fi tinut sub control. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu pompieri, pompieri gratis, pompieri online, pompieri games, jocuri noi cu pompieri, pompieri poki, poki jocuri pompieri, jocuri poki online, jocuri poki, jocuri poki 2016, poki gratis, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura si mouse-ul pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

POMPIERII a fost adugat in data de: si este al 3343-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI POMPIERI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE