JOCURI POMPIERI - POMPIERUL ATOMIC

Descriere Joc:

Jocul POMPIERUL ATOMIC face parte din categoria JOCURI POMPIERI si a fost jucat de 143 ori. Pompierul atomic este un joc gratis online cu pompieri pe care il oferim aici pe site-ul de jocuri www.jocuripoki.ro unde vei putea sa te joci impreuna cu cei mai talentati pompieri pentru a opri un atac atmoic.Va trebui sa ai foarte mare grija de fiecare persoana si sa impiedici dezastrul din a se intampla in acest joc online oferit de noi.Incearca sa salvezi orasul si totodata lumea de la distrugere in acest joc cu pompieri. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: pompieri, jocuri online pompieri, jocuri atomice, jocuri cu pompieri, pompieri 2016, pompieri poki, jocuri poki pompieri, jocuri gratis pompieri, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura si mouse-ul pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

POMPIERUL ATOMIC a fost adugat in data de: si este al 3344-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI POMPIERI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE