JOCURI POMPIERI - POMPIERUL CARE STINGE FOCUL

Descriere Joc:

Jocul POMPIERUL CARE STINGE FOCUL face parte din categoria JOCURI POMPIERI si a fost jucat de 75 ori. Pompierul care stinge focul este un joc gratis online cu pompieri daruit de site-ul romanesc de jocuri www.jocuripoki.ro unde vei putea sa te bucuri de o atmosfera unica pe care o simte fiecare pompier in orice zi de munca.Trebuie sa te folosesti de abilitatile pe care le posezi pentru a salva oamenii din joc si desigur trebuie sa te asiguri ca vei stinge focul corect si la timp de fiecare data cand vei fi trimis in misiune speciala de salvare cu pompierii. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: pompieri online, jocuri noi cu pompieri, jocuri cu pompieri gratis, jocuri cu pompieri noi, pompieri 2016, pompieri online, pompieri poki, jocuri poki pompieri, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

POMPIERUL CARE STINGE FOCUL a fost adugat in data de: si este al 3345-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI POMPIERI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE