JOCURI POMPIERI - POMPIERUL EROU

Descriere Joc:

Jocul POMPIERUL EROU face parte din categoria JOCURI POMPIERI si a fost jucat de 189 ori. Pompierul erou este un joc gratuit online cu pompieri daruit de site-ul romanesc de jocuri www.jocuripoki.ro unde va trebui sa incerci sa folosesti indemanarea de pompier si curajul avut pentru a salva vietile oamenilor nevinovati aflati in pericol.Incearca asadar sa iti ajuti cat mai bine semenii si astfel te vei putea bucura de experienta unica a acestui joc cu pompieri incredibil de interesant si de captivant. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri pompieri, jocuri gratis pompieri, jocuri noi pompieri, jocuri online pompieri, pompieri online, pompieri gratis, pompieri gratuiti, pompieri poki, jocuri noi cu pompieri, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pentru a te juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

POMPIERUL EROU a fost adugat in data de: si este al 3346-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI POMPIERI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE