JOCURI POMPIERI - RETEAUA DE APA

Descriere Joc:

Jocul RETEAUA DE APA face parte din categoria JOCURI POMPIERI si a fost jucat de 167 ori. Reteaua de apa este un joc cu pompieri nou,oferit de site-ul online romanesc www.jocuripoki.ro unde trebuie sa folosesti cat mai mult indemanarea si experienta de pompier pentru a te lupta cu focul.Incearca sa salvezi locuitorii orasului din cladirile in flacari si astfel vei primi punctaje mari si recunostinta din partea locuitorilor salvati.Foloseste deci echipamentul pe care il vei avea ca si pompier in acest joc si incearca sa salvezi cat mai multe vieti. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri pompieri, jocuri cu pompieri, jocuri noi pompieri, jocuri gratis pompieri, jocuri online pompieri, pompieri 2016, pompieri online, pompieri jocuri noi, pompieri jocuri gratis, pompieri jocuri online, pompieri jocuri gratuite, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

RETEAUA DE APA a fost adugat in data de: si este al 3347-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI POMPIERI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE