ACTIUNE - RUSH RESCUE

Descriere Joc:

Jocul RUSH RESCUE face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 139 ori. Rush rescue este un joc cu o echipa de elita care se va prezenta mereu la datorie in siuatiile crtice.Trebuie sa iti folosesti indemanarea pentru a ajuta cat mai bine echipa sa intre in actiune de fiecare data.Fii alaturi de aceasta echipa incredibila si ajuta-i sa indeplineasca sarcinile primite si bineinteles incearca sa salvezi cat mai multi oameni prin intermediul echipei de interventie din acest joc plin de actiune si adrenalina. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

RUSH RESCUE a fost adugat in data de: si este al 3348-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE