ACTIUNE - SUPER AMBULANTA

Descriere Joc:

Jocul SUPER AMBULANTA face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 224 ori. Super ambulanta este un joc online de condus cu super actiune si adrenalina pe care il poti incerca pe site-ul online de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa incerci sa conduci aceasta ambulanata care trebuie sa se prezinte cat mai repede in fiecare colt al orasului.Incearca sa ajungi intr-un timp util de fiecare data si astfel vei putea sa te bucuri cu adevarat de punctajul mare din joc si de fiecare reusita recompensata pe masura. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri ambulanta, jocuri cu ambulanta, jocuri noi ambulanta, jocuri online ambulanta, jocuri gratis ambulanta, 2016 ambulanta, ambulanta 2016, ambulanta jocuri gratis, ambulanta jocuri online, ambulanta jocuri noi, ambulanta jocuri gratuite, ambulanta gratis, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

SUPER AMBULANTA a fost adugat in data de: si este al 3349-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE