JOCURI POMPIERI - VEHICULE DE POMPIERI

Descriere Joc:

Jocul VEHICULE DE POMPIERI face parte din categoria JOCURI POMPIERI si a fost jucat de 131 ori. Vehicule de Pompieri in actiune este un joc superb cu pompieri oferit de site-ul romanesc de jocuri www.jocuripoki.ro unde va trebui sa te descurci in tot felul de provocari si actiune care mai de care mai periculoase si pline de actiune si aventura cu adrenalina alaturi de cei mai tari pompieri din oras.Incearca sa ii ajuti pe acestia sa isi duca vehiculele la locul focului si apoi sa stinga incendiile izbucnite prin toate partile orasului pentru a salva cat mai multi locuitori de la incendiu. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri masini 2016, jocuri pompieri online, jocuri pompieri gratis, jocuri pompieri noi, jocuri pompieri 2016, jocuri pompieri gratuite, jocuri pompieri mobil, jocuri pompieri telefon, jocuri pompieri masini, jocuri pompieri cu masini, jocuri pompieri vehicule, jocuri pompieri noi romanesti, firefigher games 2016, firefighter games for free, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

VEHICULE DE POMPIERI a fost adugat in data de: si este al 3350-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI POMPIERI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE