JOCURI ANIMALE - WENDY SI NUMERELE

Descriere Joc:

Jocul WENDY SI NUMERELE face parte din categoria JOCURI ANIMALE si a fost jucat de 227 ori. Wendy si numerele este un joc interesant cu numere si o multime de mistere oferit de site-ul romanesc online de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa te bucuri de o atmosfera placuta alaturi de personajele noastre.Incearca sa treci cat mai bine de acest deosebit joc si astfel vei putea sa iti castigi de fiecare data nivelul fara prea multe batai de cap si desigur ca vei putea lua un punctaj pe masura eforturilor pe care le vei depune. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu wendy, jocuri noi wendy, jocuri gratis wendy, jocuri online wendy, wendy jocuri 2016, wendy 2016, wendy jocuri logice, wendy logica, wendy joc de logica, wendy joc cu numere, wendy numere, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

WENDY SI NUMERELE a fost adugat in data de: si este al 3352-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI ANIMALE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE