JOCURI VIOLETTA - FLAPPY VIOLETTA

Descriere Joc:

Jocul FLAPPY VIOLETTA face parte din categoria JOCURI VIOLETTA si a fost jucat de 123 ori. Flappy Violetta este un joc amuzant si interesant de indemnare oferit de site-ul romanesc de jocuri noi www.jocuripoki.ro in genul clasicului joc flappy bird,in care va trebui sa o ajuti pe Violetta de data aceasta.Trebuie sa treci cu Violetta in zbor de fiecare obstacol si de fiecare microfon pe care il vei intalni pe decursul nivelelor jocului si astfel vei putea sa iei punctaje bune si sa castigi experienta la acest gen de joc. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri violetta, jocuri noi violetta, jocuri gratis violetta, jocuri online violetta, violetta jocuri 2016, jocuri flappy, jocuri cu flappy, jocuri noi flappy, jocuri online flappy, jocuri gratis flappy, flappy 2016, flappy for free, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul sau tastatura pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

FLAPPY VIOLETTA a fost adugat in data de: si este al 3353-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI VIOLETTA. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE