ACTIUNE - AVIOANE BLOCURI

Descriere Joc:

Jocul AVIOANE BLOCURI face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 159 ori. Avioane Blocuri este un joc gratis cu blocuri si avioane oferit de site-ul online de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa ai o inteligenta cat mai crescuta pentru a putea castiga.Incearca deci sa aranjezi toate blocurile acestui joc in forma corespunzatoare pentru a trece de toate nivelele complicatului joc.Va trebui sa faci o treaba cat mai buna si apoi vei fi recompensat cu tot felul de recompense si surprize pe masura efortului tau si al mintii tale agere. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri blocuri, jocuri cu blocuri, jocuri noi blocuri, jocuri online blocuri, jocuri 2016 blocuri, blocuri 2016, jocuri de logica cu blocuri, jocuri blocuri logice, jocuri logice blocuri, jocuri online blocuri, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

AVIOANE BLOCURI a fost adugat in data de: si este al 3354-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE