ACTIUNE - HALLOWEEN SNIPER

Descriere Joc:

Jocul HALLOWEEN SNIPER face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 162 ori. Halloween sniper este un joc interesant de halloween oferit de site-ul online romanesc de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa iti ajuti caracterul sa traga cat mai bine cu sniperul,o arma letala,mortala.Incearca sa tintesti cat mai bine fiecare tinta de Halloween si vei putea sa obtii punctaje foarte mari de fiecare data cand te vei juca acest joc interesant cu impuscaturi si arme de indemanare online. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri halloween, halloween games 2016, free halloween games, jocuri de halloween, jocuri halloween online, halloween jocuri noi, halloween jocuri gratis, halloween jocuri romanesti, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

HALLOWEEN SNIPER a fost adugat in data de: si este al 3356-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE