ACTIUNE - HUNTER SNIPER

Descriere Joc:

Jocul HUNTER SNIPER face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 233 ori. Hunter Sniper este un joc gratis cu actiune si vanatoare,oferit de site-ul online romanesc de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebui sa iti ajuti cu foarte multa indemanare colegii sa vaneze.Trebuie sa tintesti foarte bine si sa tragi cat mai precis cu arma in acest joc exceptional pentru a putea beneficia de o multime de puncte si de recompense pe care le vei primi de la un nivel la altul in functie de eforturile tale. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri de vanatoare, jocuri vanatoare, jocuri cu sniper, jocuri sniper, snpier online, snpier 2016, jocuri impuscaturi sniper, jocuri sniper impuscaturi, jocuri gratis sniper, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

HUNTER SNIPER a fost adugat in data de: si este al 3357-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE