ACTIUNE - NARUTO

Descriere Joc:

Jocul NARUTO face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 149 ori. Naruto este un joc online de actiune nou,oferit de site-ul gratis de jocuri romanesti www.jocuripoki.ro unde trebuie sa te folosesti cat mai bine de puterile sale pentru a putea invinge adversarii care vor sta in cale.Trebuie sa demonstrezi ca esti priceput in artele martiale si ca stii cum sa iti folosesti fiecare putere si abilitate speciala cu care ai fost inzestrat in acest joc online nou cu Naruto. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri gratis naruto, naruto online, naruto 2016, jocuri cu naruto, jocuri gratis naruto, jocuri online naruto, naruto jocuri gratuite, naruto jocuri baieti, jocuri actiune naruto, jocuri batai naruto, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca si tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

NARUTO a fost adugat in data de: si este al 3359-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE