JOCURI IMPUSCATURI - PRISON SNIPER SCAPA DIN INCHISOARE

Descriere Joc:

Jocul PRISON SNIPER SCAPA DIN INCHISOARE face parte din categoria JOCURI IMPUSCATURI si a fost jucat de 197 ori. Prison sniper scapa din inchisoare este un joc de actiune cu impuscaturi oferit de site-ul de jocuri gratis www.jocuripoki.ro unde trebuie sa iti faci un plan bun pentru a evada din inchisoarea federala.Trebuie sa castigi experienta si sa iti intocmesti cel mai bun plan de scapare pentru a putea evada din aceasta inchisoare de maxima securitate folosindu-te de sniperul din dotare. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri inchisoare, jocuri inchisoare online, inchisoare jocuri noi, inchisoare jocuri gratis, jocuri sniper, jocuri cu sniper, jocuri gratis sniper, jocuri online sniper, jocuri noi sniper, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

PRISON SNIPER SCAPA DIN INCHISOARE a fost adugat in data de: si este al 3360-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI IMPUSCATURI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE