JOCURI ANGRY BIRDS - ANGRY BIRDS PUZZLE

Descriere Joc:

Jocul ANGRY BIRDS PUZZLE face parte din categoria JOCURI ANGRY BIRDS si a fost jucat de 142 ori. Angry Birds puzzle este un jc interesant din categoria jocurilor de puzzle,pe care site-ul www.jocuripoki.ro ti-l pune la dispozitie pentru a il juca in fiecare moment al timpului tau liber.Trebuie sa iti pui la incercare mintea si capacitatea de a observa locul fiecarei parti din acest puzzle cu angry birds.Incearca sa aranjezi fiecare piesa in ocul potrivit in fiecare nivel al jocului si astfel vei putea sa fii un expert la jocul de puzzle cu Angry Birds. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu angry birds, angry birds jocuri noi, angry birds jocuri gratis, angry birds jocuri online, jocuri gratis angry birds, jocuri noi angry birds, jocuri online angry birds, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

ANGRY BIRDS PUZZLE a fost adugat in data de: si este al 3361-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI ANGRY BIRDS. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE