JOCURI ANGRY BIRDS - ANGRY BIRDS PUZZLE CU MASINI

Descriere Joc:

Jocul ANGRY BIRDS PUZZLE CU MASINI face parte din categoria JOCURI ANGRY BIRDS si a fost jucat de 73 ori. Angry Birds puzzle cu masini este un joc online gratuit oferit de site-ul de jocuri romanesti www.jocuripoki.ro unde trebuie sa ai grija de aceste minunate si amuzante creaturi pentru a rezolva puzzle-ul nou cu masinute.Incearca sa pui cap la cap fiecare piesa de puzzle in acest joc gratis cu angry birds si vei putea rezolva orice gen de puzzle,indiferent de dificultatea acestuia ori de numarul de piese pe care il are. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri angry birds, jocuri noi angry birds, jocuri gratis angry birds, jocuri online angry birds, angry birds jocuri gratis, angry birds jocuri romanesti, angry birds jocuri puzzle, angry birds jocuri gratuite, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

ANGRY BIRDS PUZZLE CU MASINI a fost adugat in data de: si este al 3362-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI ANGRY BIRDS. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE