JOCURI ANGRY BIRDS - ANGRY BIRDS PUZZLE NOU

Descriere Joc:

Jocul ANGRY BIRDS PUZZLE NOU face parte din categoria JOCURI ANGRY BIRDS si a fost jucat de 142 ori. Angry Birds puzzle nou este un joc gratis de tipul puzzle cu angry birds in care trebuie sa ai grija sa iti folosesti inteligenta pentru a castiga cat mai multe puncte.Trebuie sa te descurci in acest joc alaturi de personajele amuzante din angry birds si astfel vei putea invata cum sa rezolvi cat mai bine acest tip de puzzle care poate parea complicat insa pe masura ce vei juca jocul vei invata ca este foarte simplu. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri noi angry birds, angry birds jocuri gratis, angry birds jocuri online, angry birds jocuri gratuite, jocuri noi cu angry birds, jocuri gratis 2016, jocuri gratuite cu angry birds, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

ANGRY BIRDS PUZZLE NOU a fost adugat in data de: si este al 3363-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI ANGRY BIRDS. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE